top of page
  • Facebook
  • Instagram

ROL

haal het beste uit jezelf.

Doe vandaag nog mee met onze traditionele karatelessen.

OVER Tsuru-do Kan Karate Utrecht

Wil jij de beste versie van jezelf worden door je zelfvertrouwen te vergroten, kracht en conditie te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben in een traditionele Japanse dojo-omgeving? Dan is er een plek voor jou bij Tsuru-do Kan. Alle niveaus zijn welkom, of je nu een beginner bent of een ervaren zwarte band. De lessen worden in het Engels gegeven en de minimumleeftijd is 16 jaar.

Practicing_kicks_edited.jpg
Kevin_oversees_sparring_edited_edited.jpg

Meld je nu aan voor
gratis
proeflessen

Neem contact met ons op en probeer onze dojo een maand lang gratis!

 

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ontmoet het team

Kevin_fullbody_edited.jpg
Carl.jpeg

Kevin Chao-Sensei

Wado-Ryu Karate

De karatelessen worden gegeven door Kevin Chao, officiële JKF Wado-kai 3e kyu instructeur en 5e graads zwarte band. De lessen van Kevin-sensei kenmerken zich door een duidelijke focus op vorm en techniek, geworteld in een diep respect voor de Japanse traditie.

Carl Möller-Sensei

Ryukyu Kobujutsu (Kobudo)

De lessen kobujutsu worden gegeven door Carl Möller, 3e graads zwarte band. Carl-sensei's lessen trekt de leer van Karate door naar training met traditionele Okinawaanse wapens. 

Training_with_a_smile_edited.jpg

“Ik train hier met veel plezier. Fijne groep mensen, bijzonder goede leraar, en een mooie balans tussen techniek en de toepassing ervan. Geen full-contact, niet gericht op wedstrijden, maar traditioneel en realistisch karate. Een aanrader!"

Hugo

bottom of page